Maak van je BURN OUT een BURN IN NEXT LEVEL

Een (naderende) Burn Out is zo K...  
én ook zo'n Kans om Next Level te gaan 


Hoe herken je een (op de loer liggende) Burn Out?

burn out burn in

Er zijn al langere tijd klachten, twijfels en negatieve gedachten die steeds meer toenemen

Je ervaart lichamelijke klachten van niet-medische aard, denk aan hoofdpijn, concentratie- of geheugenproblemen, vermoeidheid, slecht slapen, heftige dromen, nachtzweten, energieloos, buikpijn, misselijkheid, duizeligheid en/of evenwichtsproblemen, rugpijn, nekpijn en een muisarm maar ook minder bekende klachten als eczeem, haaruitval en afbrekende nagels. De klachten stapelen zich op. 

Doorzettingsvermogen, het nog een keer proberen klinkt bekend in de oren

De bikkels lopen het grootste risico op een burn-out. Zij, die het graag allemaal zelf willen doen. De harde werkers. Zij, die niet snel hulp vragen. Zij, die geen mietje zijn. Zij, die er altijd staan. Zij, die overwerken. Zij, zij zijn de risicogroep. Zij, die het verdienen om hun grenzen te leren kennen en te bewaken. Zij, die echt impact kunnen maken als ze next level gaan. Herken je dit?

burn in

Perfectionisme, het té goed willen doen foutjes steeds vaker voorkomen. Shit!

Het verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Soms té groot. Perfectionisme is soms nog een power maar vaker een belemmerende factor. Hierdoor wordt alles ingewikkeld. De angst om door de mand te vallen wordt steeds groter. Shit! Dit mag niet gebeuren. Nog harder, beter en meer werken lijkt de enige oplossing. De foutjes die volgen zijn logisch. Dus nog harder, beter en meer tot...
burn in

Ineens is daar de druppel of je vreest er voor. F*ck!

De emmer zit vol. Jij weet het. Je omgeving weet het vaak ook al. Maar toch... er lijkt nog wat bij te kunnen. Ondertussen groeit de angst om door de mand te vallen. Er kan niks groots meer bij komen. Het vertrouwen in de omgeving neemt af. Soms trekken de bikkels zich terug. Soms zetten ze het onoverwinnelijke masker op. De ontkenning naar de boze buitenwereld is aanwezig. Diep van binnen is angst, twijfel en vaak al wel een innerlijk weten dat dit onhoudbaar is.

Burn Out is falen, dat weet toch iedereen?

Helaas heeft Burn Out bij velen een verkeerd stempel. Het wordt als zwak gezien. Zo triest omdat juist het tegenovergestelde waar is. Toch ervaart iedere millennial die ik spreek de (naderende) Burn Out als falen. Falen naar je manager. Falen naar je directe collega's. Falen naar je indirecte collega's. Falen naar de klant. Falen naar je partner, je vrienden, je ouders. Falen naar iedereen, behalve de stakkers die al Burn Out zijn geweest.

Burn Out een kans? Hoe dan?

Burn Out zijn is klote. Doordat er zo lang is doorgezet, duurt het herstel ook langer dan er even door zitten of een weekje vakantie nemen. Maar doordat er zoveel diepe dalen zijn aangeraakt is het ook hét moment om door te pakken naar een hoger niveau. Waarden herzien. Een rode draad herkennen in je gedrag. Grenzen bepalen voor jezelf. Ontdekken waar je écht energie van krijgt. Sneller herkennen wat je wel en niet wilt. Jezelf zijn. Je eigen pad mogen, kunnen en willen ontdekken. Ongeacht de mening van anderen. Maar met de toestemming van anderen doordat jij ze meeneemt met je intrinsieke motivatie. Die van diep komt en groots zal reiken.

burn in

BURN IN NEXT LEVEL

Burn In Next Level is een intensief, persoonlijk begeleidingstraject voor millennials die zijn vastgelopen. Als je zo doorgaat nader je Burn Out te raken of je bent al Burn Out.

De meeste begeleidingstrajecten van werkgevers zijn gericht op het weer beter maken om weer aan de slag te kunnen daar waar het stopte.
Burn In Next Level is er op gericht om next level  beter uit  de Burn Out te komen, zowel persoonlijk als professioneel. 

Het traject werkt toe naar de laatste fase; De Burn In Next Level.
Door de Deep Dive die een Burn Out biedt en die we onderzoeken in de 4 voorgaande fases is de Next Level fase de uitdagende omslag naar maximale impact met Persoonlijk Leiderschap.

BURN IN

FASE 1 HERKENNING & ERKENNING

FASE 2 OPLADEN
FASE 3 ZELF INZICHT
FASE 4 ZELFVERTROUWEN
FASE 5 BURN IN NEXT LEVEL

De unieke werkwijze van Martine en 4FLO 

Het Burn In Next Level programma duurt gemiddeld 16 weken.
Soms sneller, soms langzamer. De realiteit is immers niet vooruit te plannen. En doorduwen of aan zaken voorbij rennen draagt niet bij aan het resultaat. Bij Burn In Next Level gaan we voor resultaat!

Vanaf de eerste sessie t/m de laatste sessie ben ik bereikbaar en benaderbaar voor de deelnemers. Juist in de momenten zitten de grote ontdekkingen, want dan heb je er nog niet op gekauwd.
Daarom zeg ik altijd: "Bel me maar op het moment dat je denkt Hell Yess én Ooh No!"
Zo sta ik dus nog wel eens in de supermarkt een verhaal aan te horen, prachtig! Voor de voortgang zijn dit hele waardevolle ervaringen om verder te analyseren tijdens de individuele coachsessies.

De eerste 6 sessies zijn baanbrekend en ronden we gemiddeld af rond week 8.
Vaak voelt je je zich dan al weer goed genoeg om het werk weer (gedeeltelijk) op te pakken. In overleg kijken we wat het beste is om te doen voor jou. 

De volgende 3 sessies staat het Next Level centraal, een motiverend Persoonlijk Leiderschapsprogramma, dat ook wordt ondersteund in de Online Academy 4FLO. Het is mogelijk om dit programma met andere ambitieuze millennials  te volgen in de Masterclasses. Dat hoeft nog niet en doen we in overleg, de sessies kunnen ook 1 op 1 plaatsvinden. We bekijken dat samen en gaan voor het beste resultaat van jou. In de Masterclasses zijn ambitieuze millennials aanwezig die werkzaam zijn in commerciële banen en ook Next Level willen gaan. Zij doorlopen een ander voorprogramma. 

Sowieso geef ik alle thuiswerkopdrachten mee in de Online Academy 4FLO zodat er geen kostbare tijd verloren gaat aan uitgebreide uitleg in de 1 op 1 sessies en je dit rustig kan terugkijken. Je hebt een jaar lang toegang tot de Online Academy 4FLO. 

Sessie 10 is een feestje want dan evalueren we het eindresultaat. En daar houdt het niet op! Dan is de realiteit ook al begonnen en dus hou ik graag vinger aan de pols en daarvoor is 1 sessie al gepland. In de praktijk heb ik nog lange tijd contact met de deelnemers, om mee te genieten van het Next Level. Af en toe een belletje, appje en via social.

Deze betrokken werkwijze is uniek.
Mijn uitgesproken voorkeur voor millennials in commerciële banen ook.
Hier ligt ook mijn achtergrond, net als mijn Burn Outs. Ik heb 2 Burn Outs mogen ervaren en ken alle smoezen en valkuilen om weer te snel door te willen gaan om aan de verwachtingen te voldoen. Het is mijn missie om dat te voorkomen voor anderen.
Ook ken ik de ultieme kansen van een Burn Out. En dat geef ik door.
Ik geef je je onbevangenheid (terug), zodat je dit kan voorleven voor jouw toekomst. Professioneel én privé!

Wat is er uniek aan Burn In Next Level?

Gericht op méér dan beter worden en weer kunnen functioneren. Wij gaan Next Level!

Totaal 11 sessies in 16 weken

Minimaal 8 individuele sessies.

De 3 Next Level sessies kunnen worden gevolgd in de motiverende Masterclasses met andere millennials. 

De sessies zitten niet strak vast aan een uurtje. In de praktijk is het soms langer, soms korter.  
1 jaar lang toegang tot de Online Academy 4FLO waarin alle opdrachten ondersteund worden met video. 
2 sessies aftercare want de realiteit is het meest uitdagende stuk om Next Level te gaan.

Burn In Next Level

Speciaal voor millennials in commerciële beroepen

Hoog kennisniveau van millennials, ambities en van commerciële complexe uitdagingen.
Zowel de vorm als de inhoud sluit aan bij denkwijze van de millennial. 

Haal meer uit je Burn Out

Zet de waardevolle inzichten om naar een Next Level. Dat is meer dan alleen weer herstellen. Jij komt Next Level terug! Ook al geloof je dat nu nog niet of voel je die behoefte nu niet. I promise, you'll come back!

Ongekende betrokkenheid en flexibiliteit

Het luisterend oor. Het begrip. De flexibiliteit in afspraken en tijd per sessie. De betrokkenheid na het traject. Vertrouwen en begrepen worden is essentieel voor jouw herstel. 

Een strak, doordacht herstelprogramma

De opbouw van het programma is ijzersterk door de fases, het aantal sessies, de duur en zeker ook door de onderliggende methodieken. De BBTI score,  de UCL en natuurlijke het unieke 4FLO Leiderschapswiel worden gebruikt, alles staat in de Online Academy 4FLO waardoor het zelfs maanden na het traject nog is in te zien. 

Kosten

De kosten bedragen €2420,- incl. BTW voor het complete traject.

Voor millennials: vraag je werkgever om vergoeding.

Wil jij het Burn In Next Level?

Laat hier je naam achter en ik neem contact met je op voor een gratis, vrijblijvende kennismaking.

burn in
burn in
arrow_drop_up arrow_drop_down