DISC analyse

DISC Analyse

Een waardevol instrument voor zelfkennis.
Ken jezelf. Ben Jezelf.

“Door een DISC analyse krijg je inzicht in je eigen gedrag maar ook in dat van anderen. Ineens wordt het glashelder waar je reacties op situaties of in je omgeving vandaan komen. Zonder (ver)oordelen. Je krijgt een groots inzicht in jezelf, je omgeving, gedrag en communicatie. Als vanzelfsprekend pas je de kennis van jouw analyse toe en kan je meer jezelf zijn."

DISC analyse

DISC Analyse

Het instrument voor zelfkennis
Ken jezelf. Ben jezelf.

“Door een DISC analyse krijg je inzicht in je eigen gedrag maar ook in dat van anderen. Ineens wordt het glashelder waar je reacties op situaties of in je omgeving vandaan komen. Zonder (te ver-) oordelen. Je krijgt een groots inzicht in jezelf, je omgeving, gedrag en communicatie. Als vanzelfsprekend pas je de kennis van jouw analyse toe en kan je meer jezelf zijn."

Afbeelding1

Met DISC ontdek je glashelder waarom je doet zoals je doet

De DISC analyse is een simpel model met slechts 4 kleuren.
Door de simpelheid is het zo effectief.
Als je het eenmaal hebt gehoord of gezien, vergeet je het niet meer.
De simpelheid staat de diepgang echter niet in de weg.
Jouw reactiepatronen krijgen een andere invulling, je gaat schakelen naar een andere oplossing in plaats van door te schieten in je oude patronen.
Dit heeft dus niet alleen een groots effect op jou maar ook op jouw omgeving!

Een veel gehoorde terugkoppeling van deelnemers van DISC is dat conflicten zijn geminimaliseerd en harmonie, plezier en voldoening zijn gemaximaliseerd! 

Het maximale uit DISC halen

In de periode dat ik nog voor een werkgever werkte heb ik 2 keer een DISC analyse mogen doen. 1 keer ontving ik een uitgebreid rapport per mail zonder enige toelichting. De andere keer lichtte een HR medewerker het kort toe. Dat is zo zonde geweest. En door de waan van de dag ging ik er helemaal niet bewust mee aan de slag. Mijn DISC rapportages geven zulke waardevolle en concrete informatie, tips en stappenplannen. 

Ik wil dat jij wel het maximale uit DISC haalt! Daarom bied ik DISC enkel aan met een persoonlijke toelichting en met een opvolging gedurende 3 maanden.

Dan weet ik zeker dat jij het maximale er uit haalt en écht stappen maakt in je gedrag, je zelfkennis en jezelf zijn. 

Het maximale uit DISC halen

In de periode dat ik nog voor een werkgever werkte heb ik 2 keer een DISC analyse mogen doen. 1 keer ontving ik een uitgebreid rapport per mail zonder enige toelichting. De andere keer lichtte een HR medewerker het kort toe. Dat is zo zonde geweest. En door de waan van de dag ging ik er helemaal niet bewust mee aan de slag. Mijn DISC rapportages geven zulke waardevolle en concrete informatie, tips en stappenplannen. 

Ik wil dat jij wel het maximale uit DISC haalt! Daarom bied ik DISC enkel aan met een persoonlijke toelichting en begeleiding gedurende 3 maanden.

Dan weet ik zeker dat jij het maximale er uit haalt en écht stappen maakt in je gedrag, je zelfkennis en jezelf zijn. 

DISC SPECIALS

DISC

DISC is de basis van alle analyses die ik bied.

Doordat ik ook veel professionals coach in Sales en Leiderschap bij bedrijven heb ik de mogelijkheid de DISC rapportage uit te breiden op jouw specifieke gedrag en communicatie op het gebied van 

  • DISC Sales
  • DISC Leiderschap

Neem gerust contact met mij op als jij deze verdieping ook graag zou willen!

3D analyse:
DISC + Denkstijlen + Drijfveren

Met de 3D analyse gaan we verder dan DISC.
De toevoeging van de Denkstijlen en de Drijfveren geven een 3D analyse.
DISC geeft het volledig plaatje van jouw gedrag aan de buitenkant met suggesties van waar dat vandaan komt.
Met de denkstijlen en drijfveren wordt jouw hoe en waarom ook geanalyseerd. Hierdoor kunnen we ook dieper ingaan waarom je dingen doet zoals je ze doet.
Het geeft inzicht in jouw WHY. Het geeft inzicht in jouw potentie.

De 3D analyse kan zakelijk ook heel goed gecombineerd worden met teamwielen, waarin we de denkstijlen en drijfveren van een team in kaart brengen waardoor de samenwerking aanzienlijk kan verbeteren.

 

3D analyse

Ik heb zin om met je aan de slag te gaan. 
Kan je je voorstellen hoe het is om een uitgebreide analyse over jezelf te ontvangen?

Ken jezelf. Ben jezelf. 4FLO

Martine Jacobse-1822-1
Xandra van den Donk

X. van den Donk

General Manager Hamilton Bright Sales Management

"Martine heb ik in 2010 leren kennen als een krachtige succesvolle vrouw vol passie, kennis en een duidelijke visie. Haar natuurlijke coaching skills hebben mij gedurende onze jarenlange intensieve samenwerking al bewust gemaakt van de voordelen van authentiek gedrag. Het maakte haar krachtig, waardoor ze succesvol was en veel van haar zakelijke doelen heeft bereikt. 4FLO is dan ook een logische next step in haar carrière. Door haar simpele en doeltreffende aanpak een aanrader voor iedereen die op een energieke en zelfbewuste manier zijn of haar persoonlijke doelen wil bereiken, zoals zij dat zelf al heeft mogen ervaren. Kernwoorden voor de trainingen van 4FLO zijn voor mij: puur, waardevol en volledig."

E. Diekstra

E. Diekstra

Owner Hamilton Bright Group

"Martine is bij Hamilton Bright ''erelid'' geworden en die titel is sinds de oprichting van Hamilton Bright slechts 1 keer eerder vergeven aan een ex-medewerker. Dat is niet zomaar: dat komt omdat Martine Hamilton Bright door haar aderen had stromen. Zeer gepassioneerd werkte Martine iedere dag met de doelstelling voor ogen. Op authentieke wijze verkocht ze Hamilton Bright door oprecht en uit haar hart de boodschap over te brengen. Zij liet zien dat wanneer je volledig achter het product en het bedrijf staat, je onverslaanbaar kunt zijn in je pitch. En dan bereik je je doelstellingen. Zo was Martine voor veel van haar collega's een inspiratiebron en wordt ze nog regelmatig door Hamilton Bright ingezet."

R. Prins

R. Prins

Sales & Marketing Manager Nolet Distillery

"Door haar authentieke gedrag handelt Martine vanuit zichzelf. Ze is open en eerlijk en met ongelooflijk veel energie is geen project of opdracht, hoe uitdagend ook, haar teveel. Mede door haar gedrevenheid en doortastendheid is Martine een bijzonder fijne collega om mee samen te werken omdat zaken echt afgewikkeld en opgelost worden!"