Gaaf dat jij een DISC analyse wilt gaan doen!

Maak snel je keuze welke DISC analyse
het beste bij jou past. Ik kijk er naar uit om de analyse met je door te nemen!

bg business coaching

DISC, dit is straks van en voor jou:

Wat een super keuze dat je een DISC analyse wilt gaat doen!
Met een DISC analyse krijg je inzicht in:

  • waarom je reageert zoals je reageert
  • waarom het met de één beter klikt als met de ander
  • hoe je communicatie effectiever kan worden, met iedereen
  • wat jou motiveert
  • hoe jij anderen in beweging krijgt
  • hoe conflicten nooit meer een issue hoeven te zijn voor jou

Dit alles in een overzichtelijk rapport dat, naast de analyse, vol staat met concrete tips om aan de slag te gaan.

DISC analyse

En hier gaan we SAMEN mee aan de slag!

Om het maximale uit je DISC analyse te halen, help ik jou persoonlijk.

Anders is je investering in DISC mijn inziens echt zonde, er zit zoveel meer achter de rapportage.
Ik licht je dat graag toe! En dat geeft jou de gelegenheid om eventuele vragen te stellen.
Dit gebeurt in een één-op-één SKYPE sessie of bij mij in Harderwijk.

Samen bepalen we met welke punten jij aan de slag gaat. Om op die manier het maximale uit DISC én jezelf te halen.

In die drie maanden die volgen, geef ik je reminders hoe het gaat.

En hebben we een afsluitend evaluatiegesprek.

Kies welke DISC jij gaat doen door op de button te drukken en registreer je direct in mijn Online Academy 4FLO.
Na de registratie betaal je online voor jouw analyse en kan je inloggen en ontvang je per mail de unieke inlogcode om je analyse te doen.

DISC

- DISC analyse in PDF
- Persoonlijke toelichting
- Begeleiding bij de opvolging in de Online Academy 4FLO

€ 375,-

DISC Sales

- DISC analyse in PDF
- Extra aandacht voor jouw sales drivers
- Persoonlijke toelichting
- Begeleiding bij de opvolging in de Online Academy 4FLO

€ 400,-

DISC Leiderschap

- DISC analyse in PDF
- Extra aandacht voor jouw leiderschap skills
- Persoonlijke toelichting
- Begeleiding bij de opvolging in de Online Academy 4FLO

€ 400.-

3D: DISC, Denkstijlen & Drijfveren

- 3D analyse in pdf
- DISC plus Denkstijlen en Drijfveren (het hoe en waarom van jouw gedrag)
- Persoonlijke toelichting
- Begeleiding bij de opvolging in de Online Academy 4FLO

€ 450,-

Martine Jacobse-1352-1

Wie ben ik?

Als je aan mijn vrienden vraagt wie ik ben dan krijg je vast en zeker te horen dat ik gevat ben.

Ik hou van zelfspot en flauwe grappen. Ik ben ook gek op blunders en kan daar echt vreselijk om lachen. De meeste blunders maak ik met spreekwoorden en gezegden. Ik haal echt alles door elkaar of maak er mijn eigen versie van, hilarisch omdat ik 't vaak direct zelf door heb maar dan is het er al uit…

Daarnaast kan je me altijd wakker maken voor een dweilorkest, zo gezellig vind ik dat, daar word ik echt blij van. Net als het wij-gevoel van Oranje-voetbal en Hazes. Een mooie avond in een bruine kroeg is aan mij dan ook goed besteed. Want ik hou ook van échte gesprekken, eerlijk en met oprechte interesse. En natuurlijk ook van samen sparren, nieuwe ideeën, mijn bierviltjes sessie is hierdoor ontstaan en dan sta ik echt aan!

Mijn grootste allergie is het denken in hokjes, dit uit zich doordat ik gelijk afhaak bij domme vooroordelen en aannames. Zoals als het duur is of van een merk, dan is het goed. Dat vind ik zo stom.

Net als kleding dat als een setje wordt verkocht. Of dat de verkoopster me een combinatie adviseert, dan ben ik gelijk afgehaakt. Ik geloof niet dat ik ooit een setje kleding zal kopen, ik heb mijn eigen stijl.

Verder ga ik liever voor mijn geluk dan voor mijn gelijk. Een simpel zinnetje maar met o zo veel effect voor mijn rust. 

Mijn DISC profiel? IDS met de denkstijlen Strateeg en Theoreticus en mijn drijfveren zijn rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid. Wat dit allemaal betekent, dat wordt je wel duidelijk in de persoonlijke toelichting :).

Wat zeggen deelnemers over mijn trainingen?

Hendrik K

"De openhartigheid van de training, het vertrouwde gevoel. De training is voor iedereen aan te raden die zichzelf beter wil leren kennen in werk en privé. Ik ga zeker meer online trainingen van Martine volgen."

Rolando P.

"De training is erg interessant, doordat Martine veel van zichzelf laat zien, ontstaat er verbinding en daardoor komt de boodschap beter over en ben ik gemotiveerd om mijn doelstellingen waar te maken."

Victor K.

"Goed en duidelijk opgebouwd verhaal, met passie gebracht en daarom fijn om naar te luisteren en het prikkelt mijn enthousiasme."

Kerensa Z.

"Zeer inspirerend, het is een training waarin iedereen zichzelf in kan herkennen en door wil verbeteren!"