Ontdek je Goud

Individuele groei ontmoet teamdynamiek

Ontdek je Goud

1+1=5

Dit traject onthult en versterkt het unieke potentieel van elk teamlid, leidend tot een inspirerende teamontmoeting.


Elk teamlid onthult zijn/haar kern, waardoor het team als geheel niet alleen optelt, maar exponentieel vermenigvuldigt in samenwerking én resultaat. 
Het is de magie van authentieke synergie

Individuele groei versterkt collectieve kracht

Salesmanagers, teamleiders...
Verlang je naar een team dat meer betrokken is, op een dieper niveau samenwerkt en waarin elk teamlid écht tot zijn recht komt? 

Wil je de code kraken om het maximale uit je team te halen?

leiderschap dertiger

Ontdek je Goud


De opzet van dit traject zie je niet vaak terwijl het juist één van de succesfactoren is... 

  • Kickoff: Gezamenlijke aftrap waarin we antwoord geven op de vragen: wat gaan we doen en waarom doen we dit?
  • Zelfinzicht: Persoonlijke tailormade modules in de Online Academy 4FLO die elk teamlid begeleidt in de reis van persoonlijke ontwikkeling.
  • Persoonlijke Groei: Met mijn 1-op-1 co-mentoring gaan we verder dan oppervlakkige gesprekken. Ik zie de potentie en neem de ander mee om groter te denken dan ze gewend zijn. het is mogelijk om dit te combineren met DISC analyses, maar dit hoeft zeker ziet en kan juist ook een mooi vervolg zijn voor over een half jaar tot jaar.
  • Teamdag: Een dag waarbij iedereen zijn persoonlijke presentatie geeft. Geloof me, laat je verbazen! Een onvergetelijke ervaring voor iedereen, een flinke stap uit de comfortzone. 

    Omdat we met persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan, duurt dit traject minimaal 2 maanden van kickoff tot meeting. Gemiddeld zijn we meestal 3 maanden aan de slag, een heel mooi cadeau voor je team.leiderschap dertiger

Resultaten


  • Individuele Groei: Elk teamlid ontwikkelt zelfkennis en zelfvertrouwen.
  • Efficiëntie: Bespaar tijd! Individueel geplande modules en mentoring calls zorgen voor minimale verstoring van de dagelijkse routine.
  • Diepe Teamverbinding: Doordat elk teamlid zijn ware zelf laat zien, in plaats van een masker op te zetten, krijg je een team dat echt verbonden is.


 Dit is niet zomaar een teamtraining.
Dit is een reis van zelfontdekking die elk teamlid onderneemt, waarna ze samen een krachtige gezamenlijke ervaring delen.
Een ervaring die jarenlang resoneert.

Klaar om de transformatie te beginnen?
Ontdek het goud in je team.
Neem direct contact met me op en laten we samen het potentieel van je team ontketenen.