leiderschap dertiger

Leadership to the Max

Community voor commerciële managers van millennials

Ja, dit is iets voor mij


Wat is de community Leadership to the Max (LttM)?

De community is voor managers die leidinggeven aan een team met min. 5 millennials zoals de buitendienst, verkoopbinnendienst en het marketingteam én die werkzaam zijn in een commerciële (FMCG) organisatie. De community is een besloten groep op LinkedIn. Alleen de leden kunnen elkaar zien en connecten.


Een voordeel van LinkedIn is natuurlijk dat je inbox niet overstroomt met mails van mij. Want ik weet ook wel dat je dit in een piekmoment van drukte doorzet naar je prullenmand (oeps) . Je kan de berichten in de groep lekker bekijken wanneer het jou uitkomt. Het voordeel is ook dat de berichten niet té lang kunnen zijn in LI dus to the point!

Bijna elke werkdag post ik een waardevolle tips, inzichten en ervaringen die ik heb opgedaan uit de vele coachcalls met millennials. Bij elke post probeer ik voor ogen te houden wat jij als manager écht wat mee kan. Direct. Concreet. 

Geen millennial is hetzelfde maar als groep zie ik wel een heleboel overeenkomsten. En verschillen met voorgaande generaties.  Dit zijn handige weetjes die ik met je deel. 

Het voordeel is ook dat interactie met (con-) collegae eenvoudig is. En nee, dat is niet gevaarlijk of opletten geblazen, dat is geloven in overvloed in plaats van denken in beperkingen.  

De berichten in LttM richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van de millennial en hoe jij als manager daar een rol in kan spelen. Want ze vragen veel van je.  Af en toe tot het onmogelijke of oneindige aan. En nee, jij bent niet gek. Zij denken alleen anders. 

Kwestie van generatiekloof. No worries... Ik leg het je uit in de groep.

Voordelen van LttM

Specifiek gericht op het managen van millennials in een commerciële organisatie. Wat doe je nu met die continue vraag naar Persoonlijke Ontwikkeling en hoe match je dat met de druk op resultaat?

Dagelijkse verschijnt de input in je LinkedIn overzicht in plaats van in je volle inbox. Te bekijken wanneer het jou schikt!

Weetjes over millennials om hen nog beter te begrijpen en te "managen"
Delen van ervaringen met andere managers van millennials in commerciële organisaties

Waardevolle, bewezen tips om je millennial team op een simpele en een effectieve manier te motiveren, altijd gericht op resultaat en persoonlijke ontwikkeling

Wat is mijn doel?

1 maart 2021.

Precies 5 jaar na de start van 4FLO is een lang gekoesterde wens uitgekomen. 

Een community starten! 

Leadership to the Max!

Wat gaaf om een groep van gedreven managers bij elkaar te brengen om met hen kennis, ervaring en quick wins te delen zodat zij de commerciële resultaten met plezier behalen door hun millennials te boeien, te binden en te ontwikkelen. 


De community is nog klein en en mijn doel is om eind 2021 honderd gave, commerciële betrokken managers in de groep te hebben die dagelijks plezier halen uit hun team en vertrouwen hebben in de potentie van ieder teamlid! 

Wil jij één van hen zijn? 

Ik nodig je van harte uit!

Community leader Martine Jacobse

Welkom bij Leadership to the Max 

Need I say more?

Uitnodiging

Hoor jij bij deze community? 

Je bent welkom!

martine

Een paar willekeurige voorbeelden van berichten:

sales manager community