Co-Mentor

Ben jij de uitzondering?

Coach je ook 1 op 1 ?

Dit is één van de meest gestelde vragen aan mij...

Eén van de meest gestelde vragen aan mij is of ik ook 1 op 1 mentoring / coaching doe.
In uitzonderlijke gevallen doe ik dit nog.

Voor wie en wanneer dan wel?

"Wanneer" is afhankelijk van mijn agenda. Als ik je co-mentor, ben ik er. Voor de volle 100%. We bellen, mailen, appen, skypen en zien elkaar. Niet op vaste momenten, maar daar waar en wanneer het nodig is.


"Voor wie"? Voor hen bij wie ik intuïtief voel... Ja, voor jou kan ik écht wat betekenen. En daar zitten alle niveaus bij, van Vice President tot serveerster. Daar kijk ik namelijk niet naar in het aangaan van een co-mentor traject. Na één ontmoeting weet ik intuïtief of ik je echt kan helpen en of ik degene ben die jouw blinde vlekken zichtbaar gaat maken. Van jou verwacht ik deze screening en dit commitment ook en dan of je je volledig wilt geven voor dit traject.
Is dit zo? Dan zet ik je aan. Vertel je de waarheid. Denk mee. Adviseer. Help. Steun. Weet. Lach. En hou van snelheid. Hup Hup en door.
Geen stroperige trajecten dus, dan raak ik verveeld. En jij, als het goed is, ook.

Met onderstaande profielen ontstaan energieke co-mentor schappen.

  • Voor leergierige en (over-)enthousiaste startende leiders deel ik mijn waardevolle ervaring aangevuld met kennis over persoonlijk leiderschap. Ik help je in je ontwikkeling naar authentiek leiderschap zodat je een team creëert dat vlamt van betrokkenheid en enthousiasme en tóch realistisch is!


  • Voor de ervaren manager die op een andere manier uitgedaagd willen worden. Zij, die het aandurven om hun Persoonlijk Leiderschap te doorgronden. Zij, die klaar zijn met standaard management trainingen. Zij, die willen bellen op dat ene moment, om even te overleggen over de aanpak. Zij, die het verschil willen maken. Zij, die een volwaardige sparringpartner willen. Zij, die gewoon willen zeggen wat ze denken. Zij, die geen meepraters willen, maar de waarheid. Zij, die hun volledige potentieel willen leven. Kom maar op, ik zet je "aan".

Mentor zijn is iets anders dan coachen. Een mentor denkt inhoudelijk mee, strategisch, persoonlijk en operationeel. Met coaching train ik het anders denken en geef ik inzichten. Deze mix is helemaal mijn ding, het is intensief maar ik ga er van "aan"!
Ik heb het zelf maar de naam co-mentor gegeven :).

Pak je kans als je nu iets voelt prikkelen in de trant van... Ja, dit wil ik!


Een co-mentoring traject bestaat gemiddeld uit 10 geplande sessies van 1 uur (hou rekening met uitloop), tussendoor volledige bereikbaarheid, een 3D-analyse (twv 475,-) en heel veel plezier. De prijs voor het volledige traject is € 4000,- excl. BTW (5 sessies is €2500,- excl BTW)


Ontmoet ik je?

Mail, app of bel me. 

martine